• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 22810-87835
  • 22810-82731

Από την φετινή σχολική χρονιά η εγγραφή όλων των μαθητών στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) θα γίνεται  ηλεκτρονικά.

 

Κάθε κηδεμόνας θα πρέπει να επισκέπτεται την ιστοσελίδα https://e-epal.minedu.gov.gr/όπου θα γίνεται είσοδος με τους κωδικούς του Taxisnet. Η προθεσμία για την ηλεκτρονική εγγραφή είναι από 19/06/2017 έως 23/06/2017 αυστηρά. Στην ιστοσελίδα αυτή θα επιλέγει το ΕΠΑΛ που θέλει να φοιτήσει το παιδί του καθώς και τον Τομέα ή Ειδικότητα που θα παρακολουθήσει. Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος ηλεκτρονικής εγγραφής.

Όσοι γονείς επιλέξουν να κάνουν μόνοι τους την ηλεκτρονική εγγραφή, θα πρέπει να προσκομίσουν εκτύπωση της αίτησής τους στο σχολείο. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να έχουν μαζί τους κωδικούς του taxisnet ώστε να εκτυπωθεί η αίτηση από το σχολείο.

 

Από 19/06/2017 έως και 23/06/2017 στο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Σύρου θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα βοηθούν όσους γονείς επιθυμούν να κάνουν μαζί την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

 

Μέχρι την 30η Ιουνίου 2017 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και ουσιαστικά όλες οι εγγραφές και μετεγγραφές μαθητών στο ΕΠΑΛ. Τον Σεπτέμβριο θα γίνουν μόνο εγγραφές αποφοίτων που θέλουν να παρακολουθήσουν το ΕΠΑΛ για απόκτηση άλλης ειδικότητας  ή αποφοίτων ΓΕΛ που θα εγγραφούν για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας.

 

Οι γονείς που ενδιαφέρονται για μετεγγραφή του παιδιού τους από το Γενικό Λύκειο στο ΕΠΑΛ θα πρέπει τις παραπάνω  ημερομηνίες να κάνουν την ηλεκτρονική εγγραφή για το ΕΠΑΛ που προτιμούν καθώς και το Τομέα που διαλέγουν για φοίτηση. Τονίζεται ότι η ηλεκτρονική εγγραφή δεν τους δεσμεύει υποχρεωτικά για μετεγγραφή στο ΕΠΑΛ, αλλά αν η ηλεκτρονική εγγραφή δεν γίνει τώρα, τον Σεπτέμβριο μπορεί να υπάρχουν πολύ λιγότερες επιλογές για τους Τομείς στο ΕΠΑΛ ή μπορεί να μην υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής.

 

Από 19/06/2017 έως και 30/06/2017 καθημερινά θα γίνονται εγγραφές  στο ΕΠΑΛ από 09:00 π.μ έως και 13:30 μ.μ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται στο σχολείο τις ημερομηνίες και ώρες που αναφέρονται παραπάνω για τις εγγραφές. Λόγω του ότι στο σχολείο διεξάγονται την περίοδο αυτή και Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι δυνατή η παροχή πληροφοριών τηλεφωνικά.

 

Ακολουθούν τα έντυπα που είναι απαραίτητα για τις εγγραφές των μαθητών. 

Ατομικό δελτίο υγείας μαθητή

Αίτηση - Δήλωση μαθημάτων επιλογής

Δικαιολογητικά εγγραφής Α' Τάξης

Υπεύθυνη Δήλωση για την εγγραφή στην Α' Τάξη

Δικαιολογητικά εγγραφής Β' Τάξης

Υπεύθυνη Δήλωση για την εγγραφή στην Β' Τάξη

Σύνδεση Χρηστών

Συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση σε σελίδες προσωπικού περιεχομένου

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction