• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 22810-87835
  • 22810-82731

Κατάθεση δελτίου απογραφής στην Στρατολογία, λήξη προθεσμίας

Υπενθυμίζουμε τους μαθητές μας που έχουν γεννηθεί το 2003, ότι από 02 Ιανουαρίου 2021 έως και 31 Μαρτίου 2021, θα πρέπει υποχρεωτικά να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στην Στρατολογική Υπηρεσία ή σε κάποιο ΚΕΠ. 

Κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να προσκομίσουν απαραίτητα, πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών: α. Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου, β. Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ, γ. Βεβαίωσης ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr   δ. Ιατρικών γνωματεύσεων ή βεβαιώσεων μόνο για όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

Η διαδικασία κατάθεσης δελτίου απογραφής μπορεί να γίνει και εξ αποστάσεως στο stratologia.grΠερισσότερες πληροφορίες εδώ.

Υποβολή Δικαιολογητικών για προφορική εξέταση στις Πανελλαδικές

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο όσοι από τους μαθητές μας έχουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά στις πανελλαδικές εξετάσεις θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο σχολείο μέχρι το τέλος Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ.

Υποβολή Αίτησης-Δήλωσης Πανελλαδικών για Αποφοίτους - Παράταση

Σας ενημερώσουμε ότι, όπως ανακοινώθηκε σε σχετικό Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε σήμερα  στον επίσημο ιστότοπο του ΥΠΑΙΘ, παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης –Δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021, καθώς και για τη συμπλήρωση της ήδη υποβληθείσας Αίτησης-Δήλωσης μαθητών.

Ενημερώνουμε τους αποφοίτους ΕΠΑΛ που επιθυμούν να συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021, ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ, θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική Αίτηση-Δήλωση στο σχολείο. 

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης, ταυτόχρονα δηλώνουν ημερομηνία/ες και ώρα/ες (εργάσιμες από 8:30 έως 13:30) που μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο. Στη συνέχεια το σχολείο με απαντητικό mail καθορίζει την ακριβή ώρα και ημέρα. Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία…) θα μεταβαίνουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό mail του σχολείου, σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους. 

Όσοι από τους αποφοίτους αδυνατούν να προσέλθουν στο σχολείο μπορούν να υποβάλλουν την συμπληρωμένη αίτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα ακολουθήσει email επιβεβαίωσης για την παραλαβή.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο διάστημα (8-3-2021 μέχρι 30-3-2021) οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση Δήλωση συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 μπορούν να τροποποιήσουν (να αλλάξουν κάτι ή να προσθέσουν/αφαιρέσουν) τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους. Όσοι δεν θέλουν να κάνουν κάποια αλλαγή στην υποβληθείσα δήλωση δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι.

Όσοι απόφοιτοι ενδιαφέρονται για τα 3 μουσικά Τμήματα, συμπληρώνουν και υποβάλλουν στο σχολείο επιπλέον Α-Δ (Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΠΑΛ), αφού διαβάσουν και τον κατάλογο μουσικών οργάνων (ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ).

Διαβάστε τη σχετική Εγκύκλιο, Διαβάστε εδώ τις Οδηγίες για την συμπλήρωση της Αίτησης - Δήλωσης, Κατεβάστε το έντυπο Αίτησης - Δήλωσης σε .pdf, Κατεβάστε το έντυπο της Αίτησης - Δήλωσης σε μορφή .doc

 

Σημαντική ενημέρωση για την εκδρομή της Γ' τάξης 2019-2020

Ενημερώνουμε τους μαθητές/τριες και κηδεμόνες της περσινής Γ’ Τάξης (2019-20), που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην εκδρομή που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας και είχαν συνεισφέρει χρηματικό ποσό, ότι το σχολείο σε συνεργασία με το πρακτορείο εξασφάλισαν την επιστροφή μέρος των χρημάτων της προκαταβολής που είχε δοθεί.
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ένα ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού μαζί με την επωνυμία του δικαιούχου και το όνομα του μαθητή/τριας που αντιστοιχεί ώστε να γίνει η ηλεκτρονική κατάθεση του ποσού. Κατά προτίμηση AlphaBank για να μην υπάρχει τυχόν παρακράτηση προμήθειας από τη συναλλαγή που θα σας επιβαρύνει.
Υπολογίζεται ένα ποσό 47 ευρώ ανά μαθητή/τρια (ανάλογα με το ποσό που είχε δώσει) .
Όσοι μαθητές/τριες έχουν κάνει χρήση voucher από το πρακτορείο θα πάρουν το ανάλογο ποσό που τυχόν υπολείπεται.

Εισαγωγή διακριθέτων αθλητών

Ενημερωθείτε την Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το έτος 2020-2021

Οδηγίες για προστασία από COVID-19 

Ακολουθεί ενημερωτικό υλικό για την προστασία από τον COVID-19

Για γονείς και κηδεμόνεςΓια εκπαιδευτικούςΓια μαθητέςΟδηγίες για Δευτεροβάθμια ΕκπαίδευσηΛειτουργία σχολικών Μονάδων

Βίντεο με οδηγίες για τους μαθητέςΒίντεο με Σωστό τρόπο χρήσης μάσκας

Ευχαριστήριο προς ΕΟΔΥ 

Ο Σύλλογος Καθηγητών του Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ Σύρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Σύρου, στη διοίκηση του ΕΟΔΥ, καθώς και στη Δ/νση του Νοσοκομείου Σύρου, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Δ/νσης του σχολείου για τη διενέργεια προληπτικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 στους εκπαιδευτικούς, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8-9 Σεπτέμβρη. 
Κύριο μέλημά μας αποτελεί η εξασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας τόσο των μαθητών/τριών, όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου μας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά στις 14/09.

Συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων 

Ο Σύλλογος Καθηγητών του Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ Σύρου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες του σχολείου και τις οικογένειές τους για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις (ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο) και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Ακολουθεί λίστα με τις σχολές στις οποίες εισάγονται οι μαθητές μας. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων εμφανίζεται μόνο ο κωδικός υποψηφίου.

exams2020

Όσο για τους μαθητές/τριες που δεν πέτυχαν τους στόχους τους, να μην απογοητεύονται, αλλά να συνεχίσουν την προσπάθεια τους γιατί οι ευκαιρίες και το μέλλον είναι μπροστά τους. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα είναι πάντα κοντά τους, διαθέσιμοι για κάθε βοήθεια, συμβουλή και υποστήριξη.

  

Για την πολυήμερη εκδρομή της Γ' τάξης που ακυρώθηκε

Το ταξιδιωτικό γραφείο που είχε αναλάβει την υλοποίηση της εκδρομής δίνει την δυνατότητα συμψηφισμού του ποσού που η κάθε οικογένεια έχει δώσει για την εκδρομή του σχολείου.Στο παρακάτω link, θα βρείτε το έντυπο του γραφείου Happy Days Travel με τις καλοκαιρινές προτάσεις διακοπών. 

https://happydays-travel.gr/happy-days-travel-έντυπο-καλοκαίρι-2020/

Υπεύθυνος Ταξιδιωτικού Γραφείου : Αγγελόπουλος Γιάννης

Διεύθυνση : Ελ. Βενιζελου 147Β, Ηλιούπολη 163 41

Τηλ  : 2107621330-31

Φαξ : 2107621332

 Ιστοσελίδα : http://www.happydays-travel.gr

Συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη από το ΚΕΣΥ

Το προσωπικό του «ΚΕ.ΣΥ. Σύρου» ανακοίνωσε τη λειτουργία Τηλεφωνικής Γραμμής Βοήθειας Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Στήριξης. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από την 1η Απριλίου 2020 και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται τις ώρες 09:00πμ -14:00: Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2281-079624 και στο https://kesy-syrou.blogspot.com/

 

Σύνδεση Χρηστών

Συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση σε σελίδες προσωπικού περιεχομένου

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction